logotyp Studentportalen
Meny
Innehåll

Kandidatprogram i musikvetenskap

Prog.kod: HMU1K 180 hp.
Programmets anslagstavla
Välkommen till Kandidatprogrammet i Musikvetenskap!
2017-08-07 13:05

Välkommen till Kandidatprogrammet i Musikvetenskap vid Uppsala Universitet. Som antagen så måste du registrera dig på kursen! Detta gör du genom länken i menyn till vänster. Registrering är öppen den 3 - 21 augusti. OBS! Om du missar registreringen så förlorar du din plats och den går vidare till en reserv. Som reservantagen eller efterantagen så behöver du kontakta Ivar Nordlander, på mail: ivar.nordlander@musik.uu.se för att registrera dig. Du kan även kontakta honom vid övriga frågor om registrering. Kursens första träff är den 28 augusti 2017 kl. 10.15-12.00, i sal F1 (2-0043) på Engelska parken, Thunbergsvägen 3H. Du kommer då att få vidare information om kursens schema, litteratur m.m. och träffa några av kursens lärare. För vidare information om tider se kursens anslagstavla och filarea. Kursansvarig är Maria Schildt, som kan kontaktas på maria.schildt@musik.uu.se vid frågor om kursinnehåll. För studievägledning och mer allmänna frågor kontakta: studievagledare@musik.uu.se.

Programbeskrivning

Musikhistoria, musikteori och populärmusik – när du läser Kandidatprogram i musikvetenskap i Uppsala närmar du dig musiken utifrån historiska, estetiska och etnologiska synsätt. Ett viktigt inslag i utbildningen är att träna upp färdigheter att hantera ... [+]

Kontaktinformation

Studievägledare
E-post: studievagledare@musik.uu.se
Telefon: 018-471 68 65

Denna sida visar upp viss information om kursen/programmet. För att se all information måste du vara registrerad och logga in.