logotyp Studentportalen
Meny
Innehåll

Kandidatprogram i företagsekonomi

Prog.kod: SFE1K 180 hp.

Till dig som är antagen till Kandidatprogrammet i företagsekonomi - Hösten 2019

Under rubriken "VÄLKOMMEN KANDF19" (vänstermenyn) kommer mer information om programmet och upplägget att läggas ut efterhand.

Varmt välkommen till Uppsala universitet Campus Gotland i Visby!

Först en mycket viktig sak: Vill du behålla din plats på programmet måste du tacka ja till den på antagning.se enligt instruktioner på ditt antagningsbesked (sista dag att tacka ja är den 26 juli). Glöm inte att du därefter måste registrera dig på inledande kurs för att vara säker på att behålla din plats på programmet. Registreringsperioden startar den 1 augusti och pågår till den 26 augusti.

Några användbara länkar

 

OBS! Det här skall du göra innan programstarten

Studentkonto: Som ny student behöver du ett studentkonto. Det skapar du genom att logga in i universitetets Studentportal med dina kontouppgifter från antagning.se (information om hur du gör finns på sidan). Detta kan du göra tidigast den 6 augusti. Studentportalen är den sida på nätet där information om ditt program och dina kurser finns samlade.

Webbregistrering: För att få tillgång till kurs- och programsidor skall du därefter webbregistrera i Studentportalen. Observera att olika kurser har olika registreringsperioder.

 

Vi ser fram emot att träffa dig i höst och önskar dig en fortsatt fin sommar!

Mathias Cöster                                  
Programansvarig                                          
E-post mathias.coster@fek.uu.se 

Josefina Ahlvin
Studieadministratör
E-post studentservicecampusgotland@uadm.uu.se

 

 

Programmets anslagstavla
Uppsamlingsvecka för omtentamen - Vecka 35
2019-05-27 10:46

Uppsamlingsvecka för omtentamen - Vecka 35

Se bifogad översikt för inbokade omtentamen.

Observera att anmälan är obligatorisk för att få delta vid tentamenstillfället! Anmäler dig gör du via Studentportalen, genom Mitt Ladok för respektive kurs/omtenta. Tentamensanmälan ligger öppen från den 29:e maj fram till den 18:e augusti, du hittar också anmälningsperiod på tentamensanmälan i studentportalen (SP). Får du problem med att anmäla dig så kontaktar du Studentservice, studentservicecampusgotland@uadm.uu.se inom tentamensperioden. Mer information hittar du på vår webbsida, http://www.campusgotland.uu.se/student/tenta/

För hemtentamen krävs ingen anmälan. Instruktioner och inlämning görs via kurssidan med egen deadline.

Mvh

Studentservice, Josefina Ahlvin