logotyp Studentportalen

Kandidatprogram i företagsekonomi

Prog.kod: SFE1K 180 hp.

Till dig som är antagen till Kandidatprogrammet i företagsekonomi - Hösten 2020

 

Varmt välkommen till Uppsala universitet Campus Gotland!

Först en mycket viktig sak: Vill du behålla din plats på programmet måste du tacka ja till den på antagning.se enligt instruktioner på ditt antagningsbesked (sista dag att tacka ja är den 24 juli). Glöm inte att du därefter måste registrera dig på inledande kurs för att vara säker på att behålla din plats på programmet. Registreringsperioden kan variera mellan kurser men från den 1 augusti öppnar registreringen för inledande kurs och stänger den 24 augusti.

När du har gjort det kan du se fram mot en spännande tid. Den tar sin början måndag 31 augusti. Observera att terminens två första kursmoment kommer ske på distans. Huruvida de två sista kursmomenten kommer vara campusbaserade eller gå på distans kommer information om detta senare.

I samband med programstarten börjar också din första kurs, Företagsekonomi och företagandets historia 7,5 hp (2FE919), läs mer om kursen på kurssidan som du når via länken i vänstermenyn. Där hittar du också länkar till kommande kursers i höst: Vetenskapliga grunder och akademiska färdigheter i företagsekonomi (2FE943) och därefter Beslutsfattande - individen och organisationen 7,5 hp (2FE976) .

Några användbara länkar under tiden


OBS! Det här skall du göra innan programstarten

Studentkonto: Som ny student behöver du ett studentkonto, du skapar ditt konto genom att följa instruktionerna på startsidan för Studentportalen . Detta kan du göra tidigast den 1 augusti.

Webbregistrering: För att säkra din plats och för att få tillgång till allt innehåll på kurs- och programsidor behöver du registrera dig i Studentportalen under kursens registreringsperiod. Observera att olika kurser har olika registreringsperioder.

 

Vi ser fram emot att träffa dig i höst och önskar dig en fortsatt fin sommar!

Anna-Carin Nordvall                             
Programansvarig                                          
E-post anna-carin.nordvall@fek.uu.se

 

Studentservice - Studieadministrationen
Maria Petersén Enström, Studieadministratör
E-post studentservicecampusgotland@uadm.uu.se

Josefina Ahlvin, Studieadministratör
E-post studentservicecampusgotland@uadm.uu.se

 

Programmets anslagstavla
Uppsamlingsvecka för omtentamen - Vecka 35
2019-05-27 10:46

Kurser som ingår i programmet

Denna programöversikt listar vilka kurser som läses vid respektive termin på Kandidatprogram i företagsekonomi enligt den nuvarande studieplanen.