logotyp Student Portal

Clinical Medicine III, 30.0 c

Course code:3ME072, Report code:ME072, 100%, DAG, NML
week: 36 - 02 Semester: Autumn 2020 (2020-08-31 - 2021-01-17)

Course information

Hej blivande T7:or!

Ni är mycket välkomna till blocket Cancergenetik och Tumörbiologi, som på grund av pågående pandemi och rådande rekommendationer tyvärr måste hållas via Zoom direkt efter uppropet (kl. 8.15 också via Zoom) på måndag morgon 31 augusti. Möteskoden i Zoom för introduktionsföreläsningen är: 217 066 8047.

Ni hittar aktuellt schema, kursinformation och handouts (några dagar innan kursstart) under fliken "Cancergenetik och Tumörbiologi" - Preliminärt schema (PDF), kursinfo samt kursmål (Publik) här i studentportalen.

Zoom: Alla föreläsningar har Zoom-möteskod 217 066 8047. Vid övningar (PBL och seminarier) gäller däremot en unik möteskod för din specifika grupp (se Schema), starta Zoom och invänta läraren. (Du måste vara inloggad i zoom med ditt student-ID, alltså inte gmail-konto eller liknande).

OBS! På grund av rådande Coronapandemi kommer vi följa aktuella rekommendationer från FHM och Uppsala universitet. För tillfället gäller undervisning på distans, dvs. alla föreläsningar, seminarier och fall på denna kurs kommer att ske på distans via Zoom (och inte i de salar vi bokat enligt preliminärt schema på portalen som efter senaste genomgång inte håller tillräckligt höga krav på distansering). Tack för er förståelse!

Kursen examineras som deltentamen inom klinisk medicin III, den 14 september kl 8:00-9:00. Formen för examinationen är en 60 min e-tenta med 100% MCQ-frågor som kommer att genomföras på plats i tre olika salar med ca. 30-35 personer i varje sal. Vi återkommer med info om vilken specifik lokal som gäller för varje student inom kort.

I kursen ingår seminarier som kräver förberedelse.

OBS:  På grund av IT-systemet kommer ni enbart åt de publika delarna av portalens T7-material innan uppropet. För att ni ska kunna få tillgång till de första två dagarnas föreläsningshandouts, kommer vi några dagar innan kursstart lägga in dessa samt seminarierna i den publika delen: Schema (Publik). Så fort ni är registrerade kommer ni åt hela kursmaterialet här i portalen. 

Bästa hälsningar,

Fredrik Swartling och Sven Nelander / blockansvariga